Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Ashnil Mara Camp


Ashnil Mara Camp – vår favoritt i selve Masai Mara National Reserve

Ashnil Mara Camp ble bygget i 2010 og ligger i Masai Mara National Reserve. Den ligger litt ”off the beaten track” og er en gjemt perle. Campen ligger langs Mara elven som er berømt for migrasjonen av gnuer. Den er godt gjemt i bushen med stor variasjon i dyrelivet rundt lodgen. Det er utsikt til elven fra de fleste teltene, restauranten og baren slik at det er store muligheter for å se flodhester, vadefugler og noen ganger krokodiller herfra.
De 50 luksusteltene er store og elegant innredet, med tregulv, safe, myggnett over sengen, vifte, hårtørrer, myggspray og lommelykt. De har et moderne bad, store garderobeskap og en fin veranda hvor man kan sitte og se på dyrene fra teltet. De tre familieteltene består av to telt med en liten stue imellom, bygget på samme platting. Her kan man bo 6 personer sammen, noe som egner seg perfekt for barnefamilier eller flergenerasjonsfamilier.
I restauranten serverer de internasjonal cuisine, orientalsk og afrikansk. De er kjent for å ha god mat og god service. De har en bar hvor man kan slappe av og ta en drink eller to når man ønsker det.
Svømmebassenget ligger fint til og kan brukes hele dagen når dere ikke er på safari. De tilbyr massasje, noe som mange gjester setter pris på etter en røff og støvete dag på safari!
Mot et tillegg på USD 10.- per døgn kan man få tilgang til internett (Wifi) i fellesområdet og noen ganger også i teltene.
Ashnil er kjent for sin gode service og hyggelige stemning. De tar imot deg som en gammel venn, hvor humor og omtanke står høyt.
Denne campen ligger strategisk til og er vår store favoritt camp i Masai Mara.

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: