Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Basecamp Explorer Masai Mara

Når solen sender sine gule, varme stråler ut over slettene, våkner du, sammen med Afrikas unike dyreliv. Sjiraffene strekker sine lange halser mot de øverste bladene for å innta frokosten, løvefar ruller rundt og sover litt til og gepardens små unger klatrer og kravler på hverandre i en artig lek.

Basecamp Masai Mara camp tilbyr 12 romslige og luksuriøse telt, med en fantastisk utsikt over savannen. Med sin beliggenhet tett på grensen til Masai Mara nasjonalpark, ligger campen på en frodig halvøy i Talek – elven. Her har du egen veranda med utsikt over elven, og eget bad med dusj under åpen himmel, oppvarmet av solcellepanel. Nyt det utrolige dyrelivet fra ditt eget telt, fra plattformen av fikentre eller mens du slapper av i friluftsbaren. Støtt opp om landsbyinitiativ ved å besøke ”the Maasai Mamas”, en gruppe talentfulle kvinner fra landsbyene som lager Fair Trade perle – og lærprodukter under merkevaren Basecamp Mara Brand.

Campen har også et familietelt hvor to telt står på hver sin side av et felles bad. Her er det god plass til hele familien.  På grunn av elven på den ene siden og treplantingsprosjektet på andre siden er det mulig å gå fritt rundt i leiren på dagtid, noe som passer fint for barnefamilier. For barn og tenåringer har de egne aktiviteter på dagtid som man kan være med på. Dette er typiske Masai aktiviteter som blant annet pil og bue, kaste spyd og lære hvordan de jakter. Populært blant barna og foreldre vil ofte være med, men dette er for barna.
Andre fasiliteter er friluftsbar, utsiktsplass, pc og Internett tilgjengelig i resepsjonen.

Aktiviteter: Game drives i 4x4 landcruiser, basecamp Maasai Brand workshop, bush måltider, camp walks, kulturelle besøk og foredrag, ballongferd over savannen, mulighet til å delta i prosjektet Tre – planting og guidede turer.

Basecamp Explorer har en ansvarlig tilnærming til klassisk safari og. Dette er en camp som har vunnet mange priser for hvordan de driver på og hvordan de tar vare på naturen og lokalsamfunnet rundt seg. Basecamp Masai Mara er en unik møteplass på grunn av nært samarbeid med lokale Maasai, deres miljøarbeid i leiren og deres engasjement for sine omkringliggende samfunn.

Vår mening: Denne campen er et perfekt utgangspunkt for en klassisk safari i Masai Mara. Med utsikt mot savannen kan man nyte dyrelivet fra campen, samtidig så er det mange fugler på området på grunn av alle trærne som har blitt plantet. Et fint familiested med store telt, mange aktiviteter for barn og muligheter for å gå fritt rundt i campen på dagtid. 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: