Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Basecamp Explorer Eagle View


Solen er i ferd med å gå ned, nok en dag er over. På en høyde over savannen sitter du og ser gnuene og sebraene som rusler over sletten. En ensom gribb svever over trærne. Felles for dere alle er at dere befinner dere langt utenfor allfarvei…

Blant de nyeste og mest eksklusive tilskuddene til Basecamp Explorer sine destinasjoner er Eagle Camp i Mara Naboisho Conservency. Campen ligger på toppen av en bratt skråning i et avsideliggende og ubebygd område av Masai Mara. Eagle View består av ni teltsuiter – romslige og luksuriøse med eget bad, dusj både inne og ute og veranda. Herfra har du en av de mest spektakulære utsiktene i denne delen av Afrika, utover Koiyaki-elven.

Aktiviteter: Game drives i 4x4 Landcruiser, ballongtur, safariturer - enten på dagtid eller nattetid med Masaiguider, fotsafari, mulighet til å høre Masaiene fortelle om sin kultur og historie rundt leirbålet, foredrag om Naboisho viltreservat og Basecamps engasjement, besøk i lokale samfunn i området og besøk på Koiyaki Guiding School hvor du møter Masaistudenter.

Andre fasiliteter er spiseplass høyt over bakken, utsiktsplass, pc og Internett tilgjengelig i resepsjonen. Campen har også utsikt over et vannhull hvor du kan beundre dyrene når de tar seg ned for å drikke.

Vår mening: Eagle View er en eksklusiv og er en uforglemmelig opplevelse. Campen tilbyr høy standard, safariturer med Masaiene. Den flotte beliggenheten gjør at du kan nyte privatlivets fred samtidig som du er i ett med omgivelsene.

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: