Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Royal Mara

 

Velkommen til Northern Conservancy ved Masai Mara. Her kan man oppleve de afrikanske dyrene man drømmer om å se på nært hold.

Royal Mara safari lodge ligger rett ved den årlige migrasjonsruten for gnu. Det er også i nærheten av det verdensberømte krysningspunktet i Mara River for gnu og nær Leopard Gorge, begge har blitt internasjonalt kjent av ”Big Cat Diary” som har gått på BBC. Logden består av luksuriøse telt som ligger på den populære Hippo Bend Lagoon av Mara elven. Teltene er nydelig innredet i afrikansk stil med utskårne møbler. Om natten kan man lytte til dyrene og naturen utenfor gjennom teltduken. Her er det også elefanter, bøfler og giraffer i flokk, og med nærhet til løvene. Denne logden ligger virkelig midt der hvor dyrene holder til og det er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve de ”fem store”. På ettermiddagen kan man sitte på terrassen utenfor teltet og se flodhestene som er i elven nedenfor, helt magisk!

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: