Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Sunbird Lodge

Sunbird Lodge ligger veldig fint til med flott utsikt over Lake Elementaita. Det er en liten lodge hvor de har plass til 32 personer. Lodgene ligger for seg selv og man kan sitte på terrassen og nyte utsikten av alle de rosa flamingoene på innsjøen nedenfor. De har eget svømmebasseng, bar ute ved bassenget, en restaurant hvor man spiser alle måltider og hvis det er varmt kan man spise ute. Maten her er noe av de beste vi har smakt. Alle måltider var helt nydelig, anbefales for kulinarisk interesserte! De har en bar med koselig peis hvor også lokale naboer kommer innom. Her kan man gå fritt inne på området da det ikke er noen farlige dyr der.

De tilbyr nature walks, ballongtur over innsjøene, massasje og flere andre akiviteter. Dette er en rolig og fin lodge hvor vi anbefaler maks tre netter, da det er rolig der og det er så mye annet flott å se i Kenya. Men helt nydelig å sitte på verandaen på ettermiddagen og se utover Lake Elementaita med hundrevis av flamingoer. Samtidig som det ligger i et område hvor man kan reise på safari til Lake Nakuru National Park og også Cresent Island hvor man kan dra på walking safari.

Lodgen er fra 2007 og de bruker solcellepanel så langt det lar seg gjøre.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: