Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Blue Margouillat Seaview Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Medlem av den prestisjefylte hotellkjeden "Relais & Châteaux".

En perle av et hotell! Et nydelig boutique hotell som ble bygget i 2000 og ligger i fjellsiden av St. Leu med flott utsikt over havet. Hotellet er bygget som et stort kreolsk hus hvor lokale kunstnere får muligheten til å stille ut sine verk.

Hotellet har 14 rom fordelt i 12 superior rom på 25 kvm og 2 ”suites créoles” på 61 kvm, alle har aircondition, havutsikt, minibar, safe, hårtørrer, vannkoker, telefon, flatskjerm TV og gratis Wifi. Suitene har i tillegg Ipod dockingsstasjon og Nespresso kaffemaskin.
 
Hotellet er kjent for sin utsøkte ”cuisine fusion” og sin gastronomiske restaurant. Det serveres ikke buffet på Blue Margouillat, og frokost serveres ”à la carte”. 

Blant andre fasiliteter er det også bar, svømmebasseng og parkeringsplass.

Vår mening: Dette er et veldig sjarmerende hotell som er opptatt av å yte god og personlig service og passer dermed utmerket for en romantisk og rolig kjærlighetstur. Denne lille perlen er uten tvil et av våre favoritthotell på La Réunion! Vi anbefaler våre reisende å bestille halvpensjon på grunn av hotellets gastronomiske cuisine.

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: