Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

LUX* Saint Gilles

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Hotellet ligger rett på den fine l’Hermitage stranden og er bygget i stilig kreolsk kolonistil . Det har 174 rom (junior suites, familierom, superior rom og Deluxe rom) fordelt i bungalows med to etasjer, spredt utover en stor tropisk hage. Alle rommene har bad, air-condition, gratis Wifi, flatskjerm TV og balkong/terrasse.


Hovedrestauranten ”la Cuisine” serverer frokost og buffet middager med åpent kjøkken.”L’Orangine” er en à la carte restaurant mens ”le Restaurant de la Plage” fungerer mest som en type fransk brasserie. Gjestene med halvpensjon trenger ikke betale ekstra for å spise på hotellets restauranter. Bordbestilling anbefales derimot. Hotellet kan skryte av å ha øyas største svømmebasseng (1100 kvm). Det er også tennisbaner, et fitness senter og man kan låne snorkelutstyr. Miniklubben ”Play” tar imot barn fra 3 til 12 år.

I løpet av 2013 blir det også bygget Spa på hotellets eiendom.

Vår mening: hotellet har den aller beste beliggenheten, rett på den fineste stranden. Dette er stedet for de som har strandferie som hovedmål.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: