Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Huntingdon House

 
Bo i et av Malawis eldste hjem mens du blir skjemt bort av en serviceinnstilt og hyggelig betjening.

Huntingdon House ligger i Thyolo, sør i Malawi. Dette koselige huset befinner seg midt i selve hjertet i Saternwa Tea Estate, og er omringet av en velstelt hage hvor gjestene kan vandre rundt og slappe av.

Hotellet ble nylig renovert, men har beholdt både stilen og sjarmen det opprinnelig hadde da huset ble bygget på 1920 – tallet. Hotellet har fem suiter, alle med eget bad som har badekar, separat dusj og badekåper. Hvert rom er unikt, med hvert sitt tema og design. Husets 100 år gamle historie gjenoppstår i gjesterommene.

Middagen inntas i den gamle spisesalen hvor det knitrer i peisen under og etter måltidet.
Fra terrassen har man flott utsikt over åkrene hvor teplantene vokser. Hvert tre, teplante og bygning på området forteller en historie og gir mulighet for gjestene å reise tilbake i tid.

Gjestene kan enten slappe av ved bassenget, spille croquete, tennis, være med på tesmaking, fugletitting, leie sykkel eller gå tur på en av de mange stiene i området.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: