Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Makuzi Beach Lodge

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/malawi/makuzi-beach#sigProIddd63e7d789

 
Makuzi Beach Lodge ligger ved den nordlige bredden av Lake Malawi. Med sin beliggenhet i en liten bukt, omgitt av tropisk skog, er dette det perfekte sted for de som ønsker å bo i et ”paradis”.
Et rikt fugleliv og deres kvitring vekker deg om morgenen. På den private stranden kan du nyte dagene i solen og kjøle deg ned i Lake Malawi.

Hver av chaletene er smakfullt innredet og har en – suite bad og utsikt over bukten. Det er ikke langt til Lake Malawis klare vannkant. To av chaletene er beregnet for familier.

I restauranten inntas utsøkt mat og frokost serveres på balkongen. Middagen serveres ofte på stranden, men lyden av bølgene som slår inn mot stranden og stjernehimmelen som glitrer over deg.

Mphandi Kucha Bar er det perfekte sted å slappe av etter en begivenhetsrik dag. Nyt en sundowner eller to og kos deg med utsikten over innsjøen og fiskeørnene svevende elegant over.

Aktiviteter: Fortap deg i en bok på stranden, kom i nærkontakt med fargerike fisker mens du snorkler, utforsk innsjøen med båt, besøk landsbyen og misjonærenes graver, ta en dykketur, en rolig tur med kajakken eller en tur på hesteryggen.

Vår mening: Koselig og avslappende, et utmerket sted å avslutte oppholdet i Malawi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: