Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Thawale Lodge

 
Thawale Lodge ligger i Majete viltreservat og byr på utmerket overnatting for besøkende som ønsker å oppleve safari i reservatet. Majete viltreservat har de siste årene blitt et prosjekt for gjeninnføring av ville dyr og i dag har besøkende mulighet til å se elefanter, sort neshorn, leopard, bøffel og antiloper.
Lodgen ligger rundt et flombelyst vannhull som tiltrekker seg ville dyr. Det er ikke gjerde rundt så det er vanlig at dyrene kommer inn på området.

Thawale Lodge tilbyr seks telt (chalets), alle en – suite og med egen veranda med utsikt over vannhullet. Det er store mellomrom mellom teltene får en følelse av å bo midt i bushen. I senter av campen ligger en tradisjonell lapa (lounge område).
Campen har restaurant og bar.

Aktiviteter: Fotsafari, fugletitting, båttur, kulturelleturer, nattsafari, elefantsporing og frokost i bushen.

Vår mening: Med sitt fine beliggenhet og vannhull er dette et utmerket sted for de som ønsker en ekte bush – opplevelse samt slappe av med en sundowner mens dyrene kommer til deg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: