Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

20degrees Sud Boutique Hotel


Gjemt bak en imponerende port i eik og skjult i en gammel kokoslund ved vannkanten, ligger Mauritius sin best bevarte hemmelighet: 200 Sud Boutique Hotel.
Dette lille, intime hotellet er en perle, og et tilfluktssted som oser av eksklusivitet og sjarm. Med sin flotte beliggenhet i Grand Baie, er dette et utmerket valg for de som ønsker å bo perfekt.

Hotellet har 30 rom og 6 suiter som fordeles i følgende kategorier: ”cozy” rom ”charm” rom, ”Beachfront” rom og ”Suites”. Alle rommene er smakfullt innredet og har terrasse/balkong, aircondition, bad utstyrt med gammeldags badekar, separat dusj, safe, TV, telefon og gratis tilgang til internett.
Suitene har i tillegg enten jacuzzi eller et lite basseng.

Sammensetningen av aktivitetsmøbler og interiør fra et belgisk selskap gjør at rommene har en veldig særegen atmosfære: varm, unik og personifisert. Rommene er alle ulikt innredet, akkurat som hjemme.

Fasilitetene er to svømmebasseng, boblebad, restaurant, bar, spa, bibliotek og gavebutikk/kiosk.

Stranden er sjarmerende og man har utsikt over Grand Baie – bukten. Det er shuttle service til Grand Baie fire ganger om dagen med båt.

Hotellet tilbør også mulighet til å innta middagen på Lady Lisbeth, den eldste motorbåten på Mauritius. Her er det kun plass til åtte gjester av gangen.

Aktiviteter som tilbys er snorkling, kajakk, wind surfing og sykler. Hotellets personale kan også organisere andre utflukter og aktiviteter.

Vår mening: Dette er det perfekte sted å bo når man er på Mauritius. Det er ikke uten grunn at hotellets tidligere gjester kommer tilbake – år etter år. Passer utmerket for par som ønsker en romantisk ferie, men også for familier.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: