Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Anelia Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

På vestkysten av Mauritius ligger det et koselig hotell, hvor øyas historie blåser som en frisk pust med vinden. Anelia inviterer deg til å bli en del av øya, og til å ta med deg gode minner hjem.
Dette fire-stjerners hotellet ligger nær den lille byen Flic-en-Flac.

Hotellet er helt nytt, og ligger direkte på stranden. Den rustikke og tradisjonelle stilen på hotellets bygninger er blandet med moderne komfort. Tanken bak det hele er at gjestene skal hensettes tilbake i tid – samtidig som de benytter dagens komfort og moderne fasiliteter.

Anelia har 150 rom, fordelt i ulike kategorier. Rommene er friske og lyse i fargene. Alle rommene har balkong, aircondition, takvifte, store bad, badeprodukter, tøfler, badekåpe, flatskjerm–TV, telefon, minibar, te/kaffekoker, safe, hårføner og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, tre restauranter, tre barer, treningssenter, massasje, spa- og velværeavdeling, barneklubb, ungdomsklubb, bibliotek, kveldsunderholdning, møtelokaler og gratis WiFi.

Som gjest på hotellet kan du fritt delta på snorkling, vanngymnastikk, turer med glassbunnsbåt, pedalbåt og kajakk. Mot tillegg kan du være med på dykking (PADI sertifisert), delfinturer og båtturer.

Landaktivitetene inkluderer tennis, strandvolleyball, pétanque, yogatimer og bordtennis.

Anelia ligger i gåavstand til restauranter, barer, nattklubber, butikker og en offentlig strand.
Det er kort avstand til 3 golfbaner (18-hulls) og Casela World of Adventure.
Hotellet ligger 30 minutter med bil fra hovedstaden Port Louis og 45 minutter med bil fra flyplassen.

Vår mening: Et koselig hotell med meget god beliggenhet. Passer utmerket for familier og par som ønsker å bo sentralt. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: