Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Constance Belle Mare Plage Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Dette hotellet fremstår som meget elegant og moderne. Hotellet ligger på en av de fineste strendene på østkysten av Mauritius, og kan tilby to x 18 hulls golfbaner. Totalt 235 rom - alle meget smakfullt innredet hvor de har oppgradert i den siste perioden slik at rommene er ekstra flotte med noen nye møbler. Alle rom har terrasse eller balkong vendt mot sjøen.

Hotellet har seks restauranter med en eksklusiv à la carte som serverer middag, en hovedrestaurant som serverer buffet til frokost og middag, en på the Legend Golf Club som serverer og à la carte middag, en lunsjrestaurant ved stranden som også har tematiserte middager som for eksempel hummermiddager, en restaurant ved stranden som serverer lunsj og grillmat til middag i høysesongen og en lunsjrestaurant på the Links Golf Club House. Det er også seks barer hvor to av dem er på hver sin golfbane og resten er på hotellet, både strandbar og en cocktail bar ved svømmebassenget som er en naturlig start på kvelden. Det er også flott treningssenter her, fire tennisbaner, bordtennis og andre aktiviteter.
I tillegg til de to flotte golfbanene har de en 9-hulls treningsbane. Det er også muligheter for vannski, vindsurfing, wakeboarding, pedalbåter, snorkling og mye mer.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: