Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Émeraude Beach

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Dette koselige hotellet ligger på østkysten av Mauritius, på en av øyas vakreste strender, Belle Mare Beach. Dermed kan ferien tilbringes på kilometer av hvit strand hvor den turkisfargede lagunen frister til en dukkert.

Hotellet har 61 rom, fordelt på fire bungalower som ligger i en flott hage. Det er totalt 47 standardrom og 14 superiorrom.
Alle rommene har balkong eller terrasse, utsikt over hagen, aircondition, bad, telefon, TV, minibar, safe, te/kaffekoker og hårføner.
Standardrommene kan ta to voksne. 9 av rommene kan ta 2 voksne og en baby (0 – 2 år).
Superiorrommene kan ta 2 voksne og 2 barn (0 – 12 år).

Restauranten serverer lokale og internasjonale retter. Etter maten kan man slappe av i baren, som har utsikt over bassenget og nyte en eksotisk drink og begrave føttene i sanden.

Émeraude har to svømmebasseng, restaurant, bar, spa, vekslingskontor, gratis internett og WiFi i resepsjonen og gave/suvenirbutikk.

Familiens minste (3 – 12 år) kan utfolde seg i hotellets Mini Club. Hotellet tilbyr også barnevaktordning på dag – og kveldstid (mot tillegg).

Under ditt opphold på Émeraude Beach tilbringes det meste av dagene på den flotte stranden eller ved bassenget. Inkludert i oppholdet er også snorkling og turer med glassbunnsbåt.

Mot tillegg kan du delta på dykking, kitesurfing, katamarancruise og dyphavsfiske. Det er eget PADI dykkesenter på området.

Landaktiviteter som er inkludert gjelder dart, pétanque, bordtennis, brettspill og strandvolley.
Mot tillegg: Biljard, sykkelleie og golf (på forespørsel).

To kvelder i uken er det underholdning.

Vår mening: Et lite, koselig, sjarmerende tre – stjerners hotell med flott beliggenhet hvor du opplever en genuin Mauritius – følelse. Her får man god valuta for pengene.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: