Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Heritage Awali er et nydelig 5-stjerners hotell bygget i afrikansk stil og beliggende på sørsiden av Mauritius, direkte på en lang fin sandstrand.
Hotellet hører til Le Domaine de Bel Ombre og består av 160 rom hvorav 154 deluxe rom, fem suiter og en villa. Sammen med søsterhotellet Heritage le Telfair har man mulighet til å spise på 12 forskjellige restauranter under oppholdet (mot et tillegg på noen av dem).

Rommene er store og smakfullt innredet med afrikansk inspirasjon. De har en-suite bad med badekar og separat dusj og toalett, dobbeltseng, sofa som kan gjøres om til dobbeltseng når 2 barn deler rom med foreldrene, TV, telefon, te/kaffe koker, safe, hårtørrer, aircondition, balkong eller terrasse.

Hotellet har 5 restauranter, derav en nydelig indisk restaurant, 2 barer, 3 svømmebassenger, barneklubb fra 3-17 år med eget lite svømmebasseng, butikk, et lekkert og stort Spa, frisørsalong , 2 opplyste tennisbaner og fitness rom.

Eksempel på aktiviteter som man kan delta i (kostnadsfritt eller mot gebyr): glassbunnbåt, snorkling, vannski, kajakk, pedalbåt, seiling, windsurfing,kiting, katamaran, dykking, terrengsykling, yoga, tennis, minigolf, hesteridding, kokkekurs, mm.
Man kan også spille gratis på  den 18-hullsgolfbanen til Heritage Golf Course, som hører til Le Domaine de Bel Ombre.
Heritage Golf Course: 18-hole Par 72 championship course på 6 498 meter.

Naturreservatet Frederica ligger rett ved og eies av hotellet. Her har man mange muligheter for aktiviteter som for eksempel gå- og sykkelturer, ridning, 4WD for å nevne noen. For naturelskere anbefaler vi en tur til Valriche Nature park som også ligger i nærheten.

Gjestene på Awali Heritage har dessuten tilgang til C Beach Club med flere restauranter, barer, svømmebassenger og mange aktiviteter for store og små.

 Det er gratis WiFi i hele hotellet.

Vår mening: et av de beste All Inclusive hotellene på Mauritius. Et familievennlig hotell med afrikansk stil og avslappet stemning.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: