Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Flott 5-stjerners all inclusive hotell i afrikansk stil beliggende på sørsiden av Mauritius, direkte på en lang fin sandstrand. Hotellet hører til Le Domaine de Bel Ombre og består av 160 rom hvorav 154 deluxe rom, fem suiter og en villa. Deluxe rommene er delt inn i tre kategorier: Beachfront, ocean view/delvis ocean view og garden view.

Sammen med søsterhotellet Heritage Le Telfair har man mulighet til å spise på 12 forskjellige restauranter under oppholdet.

Rommene har bad med badekar og separat dusj og toalett, dobbeltseng, sofa som gjøres om til dobbeltseng når to barn deler rom med foreldrene, TV, gratis Internett, telefon, te/kaffe koker, safe, hårtørrer
 
Heritage Awali tilbyr fire restauranter, og to barer og fire svømmebasseng. Barneklubben Timomo & Friends er for barn i alderen fra 2 (om de er pottetrent) - 11 år hvor de også har et eget lite svømmebasseng. Gratis barnevakt for de minste (0-2 år) mellom kl. 08:00 og 16:00.

Hotellet har butikk, nydelig Spa avdeling på 3000 m2, frisørsalong, to opplyste tennisbaner, pil-og bue-skyting, fitness rom, bordtennis, sykkelutleie, biljard og spillerom. Man kan også spille 18-hull på Heritage Golf Club, hvor gjestene får spille gratis.

I 2011 åpnet de C Beach Club på stranden som tilbyr en trendy og litt avslappet atmosfære. Der har de en kul loungebar, en restaurant med sandgulv hvor maten smaker best hvis man nyter den barbeint. Her har de også et eget sted for tenåringer med det nyeste av hi-tech og mange spennende aktiviteter for tenåringer.

Tilbyr VIK (very important kids) hvor hotellet ordner bleier og babymat som man kan betale direkte når man sjekker ut. Dette er en service fra hotellet og du betaler kun for varene, ingen tillegg i prisen.

Aktiviteter:
Glassbunnbåt, snorkling, vannski (mot gebyr), kajakk, sykkelbåt, seiling, windsurfing,kiting, katamaran, dykking (mot gebyr) og kokkekurs. Naturreservatet Frederica ligger rett ved og eies av hotellet. Her har man mange muligheter for aktiviteter, som for eksempel gå- og sykkelturer, ridning og 4WD.  

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: