Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Heritage Le Telfair er medlem av 'Small luxury hotels of the world' og ligger helt på sydspissen av Mauritius, direkte på en nydelig, hvit sandstrand. Hotellet ligger cirka 43 kilometer fra flyplassen og 50 kilometer fra hovedstaden Port Louis.

Arkitekturen er inspirert av de gamle sukkerplantasjene på Mauritius. Hotellet har en flott kolonistil i hvitt treverk. De 158 rommene er fordelt i villaer med seks eller åtte rom i hver. Alle rommene har følgende fasiliteter: bad med badekar, dusj og toalett, TV, hårtørrer, gratis internet, te/kaffe maskin, klimaanlegg, DVD/CD spiller, vifte, balkong med bord og stoler. Alle junior, senior og ocean suitene på bakkeplan har i tillegg utendørsdusj. Alle suiter har også en egen butler service.

Hotellet består av en nydelig spa avdeling (Seven Colors Millesime Collection), fire fantastiske restauranter, bar, og barneklubb fra 2 (om de er pottetrent) -11 år og barnevaktordning på dagtid for de minste (0-2 år) fra kl. 08:00 til 16:00.

Le Telfair hører til Heritage Golf Club, hvor hotellets gjester spiller gratis. Denne 18–hulls golfbanen ble kåret til beste på Mauritius i 2010 av Tripadvisor.

Sammen med søsterhotellet Heritage Awali har man mulighet til å spise på 12 forskjellige restauranter under oppholdet. I 2011 åpnet også den nye beachklubben, C Beach Club.

Aktiviteter:
Aktiviteter som tilbys er blant annet: vannski, windsurfing, kajakk, sykkelbåt, dykking, snorkling og glassbunnbåt. Hotellet har stort oppvarmet svømmebasseng, treningssenter, 3 tennisbaner, bordtennis og mountain bikes til utlån. Naturreservatet Frederica ligger rett ved og eies av hotellet. Her har man mange muligheter for aktiviteter som for eksempel gå - og sykkelturer, ridning og 4WD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: