Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Constance Le Prince Maurice

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Medlem av The Leading Hotels of the World.

Luksushotell med særpreg på den nordøstlige siden, cirka 50 minutters kjøring fra flyplassen. Praktfull beliggenhet i en tropisk hage ved en lagune. Hotellet er bygget i lokal byggestil med utstrakt bruk av natursten, tre og stråtak. Dette er et romantisk hotell som er perfekt for par som enten vil unne seg litt ekstra luksus eller par på bryllupsreise.

Hotellet består av junior- (70 m2) og seniorsuiter (130 m2) elegant møblert, med utstrakt bruk av massivt tre. De fleste av seniorsuitene har eget svømmebasseng.

To restauranter, hvorav den ene er en flytende restaurant med sjømat som spesialitet. Denne restauranten er helt spesiell og virkelig en opplevelse i seg selv.

De tilbyr en rekke sportsaktiviteter som tennis, treningssenter og mange vannsportsaktiviteter. Gratis golf på Belle Mare Plage som ligger 10 minutter unna (gratis transfer).

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: