Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Le Victoria

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Et av våre favoritthotell!

Le Victoria ligger på vestkysten, midt mellom Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Beliggenheten har gjort hotellet til et av mest populære familiehotellene på Mauritius. Hotellet er kjent for sine store rom som ligger vendt mot havet, en avslappet atmosfære og et stort utvalg av aktiviteter.
Le Victoria passer for både par på bryllupsreise, barnefamilier og for godt voksne.

Le Victoria har en langstrakt strand som passer perfekt for barnefamilier. Hotellet er bygget i typisk Mauritius – stil, med bruk av naturstein.

Totalt har hotellet 246 rom, inkludert familierom og familieleiligheter. Rommene er hyggelige og romslige og alle har sjøutsikt. Le Victoria tilbyr sine gjester de største superior og deluxe - rommene på Mauritius, noe som er svært gunstig for barnefamilier. Det er mulig med to voksne og to barn i deluce rom.

Rommene har terrasse og vender mot sjøen, bad med dusj, badekar og separat toalett, klimaanlegg, minibar, safe, hårføner, TV og te/kaffekoker.

Matutvalget er også stort. Som gjest kan man velge mellom tre restauranter: I hovedrestauranten serveres buffet og kreolsk mat, en restaurant som byr på italiensk eller en koselig fiskerestaurant på stranden.

Fasiliteter: Bar, et stort svømmebasseng med separat barnebasseng, SPA, hammam, barnepass, underholdning om kvelden, gratis internett, sykestue og suvenir/gavebutikk.
Hotellet har også ankomst / avreiserom med dusj.
For de minste er det barneklubb (3 – 12 år).

Le Victoria er et hotell for alle: det hersker en rolig og romantisk stemning på hotellet på kvelden, samtidig som det er mange aktiviteter for både barn og voksne. De har også aktiviteter spesielt for tenåringer.

Vannaktiviteter som er inkludert: Snorkling, vannski, windsurfing, seiling, kajakk, glassbunnbåt, tråbåt og vanngymnastikk.
Landaktiviteter som er inkludert: Treningssenter, tre tennisbaner, bordtennis, volleyball, fotball, spillerom og boccia.

Mot tillegg kan du ta dykkekurs, deep sea fishing, spinning og leie sykkel.

Le Victoria har eget SPA hvor de utfører de fleste behandlinger. Dette er et perfekt sted å avslutte dagen og skjemme bort deg selv litt.

Fra hotellet er det kun 20 minutter med bil til fiskelandsbyen Grand Baie og 15 minutter med bil til hovedstaden Port Louis. Flyplassen ligger ca. 1 times kjøring unna.

Vår mening: Ønsker du å bo på et stilig familiehotell hvor det er mange aktiviteter for barna om dagen og en romantisk stemning om kvelden, er Le Victoria for deg. De har store rom og en fin beliggenhet hvor man kan nyte solnedgangen.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: