Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

LUX* Grand Gaube

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Ikke langt unna byen Grand Baie, på nordkysten av Mauritius, ligger LUX Grand Gaube. Hotellet har en av de beste beliggenhetene på øya, og er et godt valg for både par og familier som reiser til Mauritius.

LUX Grand Gaube er kåret av Tripadvisor som et av verdens mest romantiske hotell. Perfekt for par og en uforglemmelig bryllupsreise. En av Magellans ansatte ble fridd til akkurat her!

Det er ikke bare par som velger LUX Grande Gaube: Familier faller også for hotellet. Et stort tilbud til både de minste i familien og tenåringer, gjør at hotellet passer ideelt for alle i familien.
For de mellom 3 og 11 år tilbys PLAY, en barneklubb som gir barna en mulighet til å utforske øya sammen med instruktører.
Hotellet ligger ved en lagune slik at vannet er grunt og barnevennlig – et fint sted for de minste å lære seg å svømme eller bare boltre seg.
Studio 17 er for gjester mellom 12 og 17 år og har et spennende program å tilby deltagerne.

Hotellet har 152 rom, fordelt i ulike kategorier. Rommene er store og fine, med bad med både dusj og badekar, klimaanlegg, TV, minibar, sage, gratis WiFi og terrasse eller balkong. Alle rommene vender mot havet.

LUX Grand Gaube har seks restauranter (hvorav en gourmet restaurant) og tre barer.

I tillegg frister hotellet med tre strender og en rolig lagune samt fire bassenger.

For den som ønsker å være litt aktiv i ferien kan gjestene være med på en runde med pétanques, ta en runde på golfbanen, spille volleyball, bordtennis eller tennis (banen er belyst også om kvelden). Treningsstudioet gir deg sjansen til å svette litt og du kan også delta på yoga – timer eller ulike treningsprogrammer.
Det er også mulighet til å leie sykkel og ta turen inn til Grand Baie eller ta en vandretur gjennom det vakre landskapet og lokale landsbyer med sine markeder.

Gjester som ønsker å holde seg i vannet kan benytte seg av følgende aktiviteter (inkludert): Snorkling, kajakk, vannski, tråbåt, windsurfing, turer med glassbunnbåt, vanngymnastikk eller kose seg i et av de fire bassengene.
Mot tillegg tilbys kitesurfing, fisketurer og svømming med delfiner.

Det er også et spa på hotellet.

Vi anbefaler: Sykle nordover langs kysten og besøke sukkerørplantasjer, spise i Grand Baie (det finnes mange koselige og billige lokale restauranter der) og ta en dukkert i havet på vei tilbake til hotellet; teste hjemmelagd rom på Ginkgo bar; spise lunsj på La Bastide og nyte utsikten over de små øyene Ile Ronde, Coin de Mire og Ilot Gabriel. 

Vår mening: LUX* Grand Gaube er det perfekte hotellet for både familier og par. Passer utmerket for de som ønsker seg ro og fred, men samtidig vil bo i nærheten av byen Grand Baie (cirka 10 minutter med bil).

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: