Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

So Sofitel Mauritius

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Opplev det ekte Mauritius på dette flotte hotellet, som ligger vakkert til på øyas sørlige kyst. Hotellet ligger direkte på stranden.
Dette luksuriøse hotellet er som et tilfluktsted fra hverdagen hjemme, hvor dere bor omgitt frodig vegetasjon og med all den komfort dere kan ønske. Hotellet er spredd utover et stort område, og det er en avslappet og fredfull atmosfære.

Hotellet har 92 rom, suiter og villaer. Alle rommene har aircondition, terrasse, utendørsbad og dusj, privat hage, safe, minibar, Espresso maskin, flatskjerm-TV, gratis WiFi og tilgang til stranden via den tropiske hagen.
Suitene har også eget plunge pool, noe som gjør suitene til et godt valg for par på bryllupsreise.

Fasilitetene inkluderer privat strand, svømmebasseng, tre restauranter, to barer, treningsstudio, bibliotek, lekeplass, spa- og velværeavdeling, massasje, tennisbane, barneklubb, valutaveksling, suvenir- og gavebutikk, kiosk, bilutleie, barnepass, kveldsunderholdning og gratis WiFi.

Le Flamboyant Restaurant serverer fransk cuisine som er tilsatt kreolske smaker. La Plage er en lounge restaurant på stranden som tilbyr lokale spesialiteter.
Når solen forsvinner ned i Det indiske hav, passer det utmerket å sette seg i Bar Takamaka og nyte en tropisk drink.

Familiens yngste (3-12 år) kan utfolde seg i barneklubben hvor de sysselsettes av flinke aktivitetsledere.

Dagene tilbringes ikke bare på den flotte stranden eller ved bassenget. Hotellet tilbyr et stort utvalg aktiviteter, både på land og til havs.
Gjestene kan benytte seg av snorkling, padlebrett, glassbunnsbåt, kajakk, pedalbåt, vannski, seiling og windsurfing. Alle vannaktiviteter er inkludert med unntak av vannski.

Det tilbys også dykking, fisketurer, hesteridning, leie av sykkel og tennistimer. Det er en 18-hulls golfbane bare 3 km unna.

Vår mening: So Sofitel Mauritius passer for både familier og par. Det er et godt valg for en bryllupsreise, med sine store, flotte rom og avslappet atmosfære. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: