Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Blue Footprints

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Med sin beliggenhet på den vakre stranden i Barra Tofo, er Blue Footprints en skjult oase. Her finner du eleganse og havutsikt, kritthvite strender og en avkjølende bris fra havet. Et perfekt utgangspunkt for å utforske området, både over og under havoverflaten.

Blue Footprints er en økolodge, men det mangler ikke på komfort. All elektrisitet kommer fra solcellepanel. Mobiltelefoner og datamaskiner må lades om dagen.

Lodgen har kun fem rom, alle med 1800 utsikt over Det Indiske hav. Hvert rom er designet slik at gjestene bor uforstyrret og kan trekke seg tilbake og nyte privatlivet. Rommene har egen veranda, store bad med dusj, toalett og basin, vifte, myggnett, safe og te/kaffekoker. Det er også utendørsdusj og hengekøye.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar og internettilgang i fellesområdet.

Aktiviteter som tilbys er snorkling, dykking, fiske, båtturer, hvalsafari (sesongbetont), surfing, rideturer og dyphavsfiske.

Vår mening: Blue Footprints oppfyller alles ønsker om et opphold i vakre omgivelser. Et flott utgangspunkt hvor du kan utforske denne meget spesielle delen av Mosambik. Lyden fra Det indiske hav er som musikk i ørene mens du nyter dagene her. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: