Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Machangulo Beach Lodge

Machangulo Beach Lodge ligger nydelig til i sanddynene ved Santa Maria Peninsula sør i Mosambik, cirka 90 minutter kjøring fra Maputo. Fra lodgen har man utsikt over kanalen mellom fastlandet og øya Inhaca Island. Lodgen er plassert i et rikt og variert landskap blant uberørt skog i sanddynene og endeløse hvite strender, elvemunninger og det Indiske Hav.

Dette intime stedet tilbyr åtte private luksus rom. Hvert rom tilbyr et komfortabelt tilfluktssted til sine gjester med eget bad, airconditioner og en privat terrasse. Det er fem rom som har nydelig utsikt utover havet og tre som har utsikt mot de flotte sanddynene.

Hovedbygningen har et flott lounge område, bar og en restaurant. På de fleste klare kvelder samler gjestene seg rundt utendørsgrillen/bålet for både å varme seg og for kosen sin del.

De har et stort utvalg av aktiviteter på alle aktivitetsnivåer. Noen av det mest populære å gjøre er å fiske enten i kanalen eller ute til havs. Å snorkle eller dykke i Inhaca marinepark eller ved revet like ved. Man kan også spotte hval i perioden fra juni til november, se babyskilpadder sent på våren og spotte vakre fugler. Det er også utflukter for barn.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: