Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

White Pearl Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 
White Pearl Resorts tilbyr den ultimate strandluksusen i Afrika. Opplev enkel eleganse på dette eksklusive boutique hotellet som ligger ved de uberørte strendene i det sørlige Mosambik. en praktfull kystlinje kan du oppleve et unikt sted ulikt noe annet i Mosambik. 

White Pearl Resorts er omgitt av naturlig skjønnhet, fra Det indiske hav i øst til Maputo Elephant Reserve i vest. Det ligger skjermet i en bukt på Mosambiks kystlinje cirka 100 kilometer sør for landets hovedstad Maputo og 25 kilometer nord for Kosi Bay og grensen til Sør-Afrika.

 


 

De har 22 suiter, alle med eget basseng og terrasse. Alle suitene har utendørs dusj, elegante stuer, TV, I-pod docking, minibar, te og kaffe, luksuriøse bad, air condition og WIFI.

Man kan velge mellom to restauranter og en bar som serverer variert og nydelig mat. Det er også mulig å ha piknik på stranden eller å organisere en privat middag på terrassen.

Vår mening: Dette flotte stedet egner seg best for par som vil kose seg i ro og fred og for familier som vil nyte tiden sammen.

 

Mer i denne kategorien « Machangulo Beach Lodge

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: