Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Domaine de l'Orangeraie

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Utsøkt boutique hotell med flott beliggenhet på La Digue. Dette er det eneste fire - stjerners hotellet på øya.
 
Hotellet har nylig blitt pusset opp og fremstår som et lite paradis. Her har de både vakre hager med en elv som går gjennom og det er kort vei til stranden. Det er et flott fjell bak med frodig skog, slik at man føler man er nærme naturen. De har et moderne og lekkert svømmebasseng og poolbar ved stranden.

Rommene er stilig innredet, med litt lys rustique som tema. Her er det en rolig og romantisk stemning, samtidig som noen av rommene er bra for familier. Det er fire kategorier på rommene og garden villa har rom til fire personer, så perfekt for familier. Villa de Charme har plass til opptil tre personer og her er det utendørsbad. Villa de Charme Elégance har også plass til opptil tre personer, og de har i tillegg jacuzzi og balkong. Det er også muligheter for å ha to villaer ved siden av hverandre og åpne opp en dør mellom villaene slik at det blir en stor villa, perfekt for en stor familie. Det er også mulig å bo i presidential villa.

De har solceller på takene, noe vi synes er veldig positivt. Dette er et hotell som skiller seg ut og som vi virkelig anbefaler.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: