Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Hotel le Repaire

Dette lille boutique hotellet ligger rett på stranden og naturlig nok er det strandliv som er den mest populære aktiviteten. Det indiske hav venter på deg, bare noen meter fra rommet.

Hotel Le Repaire er autentisk og sjarmerende, hvor personalet ivaretar deg og får deg til å føle deg velkommen. Hotellet har 9 rom, fordelt på 5 standard rom og 4 superior rom. Superiorrommene har havutsikt. Alle rommene er lyse og forfriskende og har veranda, aircondition, takvifte, hårføner, te/kaffekoker, safe, minibar, satellitt-TV, telefon og gratis WiFi.

Fasiliteter inkluderer et lite utendørssvømmebasseng og restaurant med utsikt mot havet.
Måltidene serveres i restauranten, hvor den italienske kokken og hans team bruker lokale råvarer når de fremstiller sine italienske delikatesser - med en lokale vri fra Seychellene rørt inn.

La Digue er den tredje største øya i Seychellene, og den øya med mest avslappende livsstil. Tilbring dagene på stranden, rett ut under solens varme stråler, bare avbrutt av en avkjølende dukkert i det turkisblå havet.

Hotellet ligger i gangavstand til sentrum av La Passe, med sine butikker og havnen.

Ønsker du å utforske øya nærmere, er sykkel fremkomstmiddel nummer én, og her trenger du ikke bekymre deg for trafikkproblemer. Det ligger et sykkelutleie rundt 700 meter fra hotellet.
Hotellets personale er behjelpelige med å arrangere utflukter til andre øyer i nærheten, som Ile Aux Coco, Grande Soeur, Curieuse, Aride eller Cousin. Fiske og dykking kan også arrangeres.

Vår mening: Et av øyas bedre hoteller, med fin beliggenhet ved sjøen og i nærhet til sentrum. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: