Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Mahe

maheMAHÈ er den største øya og her bor ca 90% av befolkningen på Seychellene. Øya består av høye fjell og tropisk vegetasjon med cirka 75 strender. Beau Vallon stranden på nordvestkysten er en av de største og mest populære strendene på Mahè. Bølgene blir ofte høye og kraftige her. Sanden er pen og ren og stort sett fri for steiner. Her tilbys vannsportsaktiviteter som surfing, vannscooer, dykking og mye mer Her er det også en rekke restauranter og barer langs stranden. Det er mer natteliv på Mahè enn på de andre øyene. Over hele øya kan vi tilby mange koselige, små hoteller og selfcatering anlegg beliggende på vakre og rolige strender (spesielt i sør). Vi tilbyr også flotte resorter med mange tilbud og aktiviterer hvor man kan velge å enten slappe helt av eller å benytte seg av de mange aktivitetene på hotellene.

Hva kan du oppleve på Mahè?

  • Besøke hovedstaden Victoria og det lokale markedet
  • Nasjonalmuseet og naturhistorisk museum
  • Victorias botaniske hage og fottur i Morne Nasjonalpark
  • Utflukter til andre paradisøyer i nærheten


Beste reisetid:
Helårs reisemål.
Mai - september: svalt
Oktober - mai: varmere

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: