Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Banyan Tree

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Luksus ved havet!

Luksushotell ved nydelig sandstrand sør på Mahe kun 30 minutters kjøring fra flyplassen.

Hotellet består av 36 suiter - alle med eget svømmebasseng og havutsikt. Det er også et felles svømmebasseng på hotellet med en bar ved siden av.

Hotellet er i flott stil hvor man kan velge mellom å ha privatliv i villaen eller bruk de flotte fasilitetene som er felles for alle. Hotellet ligger tett på naturen og vi anbefaler å ta en cocktail i lounge baren ved stranden hvor dere har utsikt utover havet og dere hører bølgene slå innover. Hotellet har tre restauranter av veldig høy kvalitet hvor de alle har vunnet internasjonale priser, en lounge bar og en bar ved svømmebassenget. Det er også mulig å be om frokost/middag i villaen eller på et spesielt sted på hotellet sitt område. Dette gjør de gjerne mot et tillegg i prisen.

De kan tilby spa av veldig høy kvalitet hvor man kan velge å ha behandling i egen villa eller på deres spaområde, enten innendørs eller utendørs til lyden av bølger og naturen generelt.
De har treningssenter og tennisbaner som gjestene kan bruke.
Mot gebyr: dykking og snorkelutstyr.

I perioden juni - august kan bølgene være litt kraftige på stranden nedenfor hotellet. Det anbefales ikke å bade i sjøen, men alle svømmebassengene ligger flott til og mange av dem har utsikt over havet.

Mer i denne kategorien Chalets D'Anse Forbans »

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: