Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Carana Beach Hotel

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Stilig boutique hotell som åpnet i 2016!

Carana ligger på en av de mest bildeskjønne strendene på øya Mahé. Her trer du inn i en tilstand av total avkobling. Med nesen vendt mot havet kan du lene deg tilbake og glemme hverdagen hjemme.

Hotellet er designet slik at det fremhever den ville naturen på denne unike beliggenheten. Fra hvert rom har du utsikt mot en slående, blå himmel, omgitt av frodig jungel, massive granittstøtter og den hvite sandstranden. Kan du be om mer?

Arkitekten har mikset modernitet med tradisjonell arkitektur, hvor havet går igjen som tema i interiøret og Seychellenes kultur spinner som en tråd gjennom det hele. Her finner du en avslappet atmosfære, men også et elegant miljø, perfekt for nytelse, bespisning og oppladning av batteriene.

Carana Beach har 40 store chalets, som alle har utsikt mot havet. Det er bare noen få meter til stranden. Alle rommene har terrasse, aircondition, store bad med dusj og toalett, vifte, telefon, Wifi, tv, safe, kjøleskap, te/kaffekoker og hårføner.

Rommene fordeles på 28 chalets med havutsikt og 12 chalets med utsikt over havet og bassenget. Sistnevnte har også egen plounge pool, og herfra kan du slappe av, lene deg tilbake med noe godt i glasset og nyte havutsikten.

Alle chaletene passer fint for både par og familier.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, flere restauranter, bar, lounge og spa.

Det er mange ulike spisemuligheter, og det serveres en herlig blanding av internasjonale og lokale retter. Råvarene kommer fra hotellets egen lille hage.

Vår mening: Carana Beach lokker med sin unike sammensetning av modernitet og den genuine Seychellene - opplevelsen. Her bor du i flotte omgivelser og i høy standard. Passer for både par og familier. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: