Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Kempinski Resort

Kempinski Resort er et vakkert fem – stjerners hotell og reflekterer Seychellenes sjel og sinn. Et opphold her betyr en ferie med enestående opplevelser: fra rolig luksus rett på stranden til naturbaserte fritidsaktiviteter i skjønne omgivelser. Kempinski Resort oppfyller alle dine drømmer om den perfekte reisen.

Hotellet ligger sør på Mahé, i nærheten av velkjente Baie Lazare.

Seychellene internasjonale flyplass ligger kun 30 minutter unna med bil.

Komplekset består av 150 rom og suiter, som alle har enten balkong eller terrasse.
Rommene er romslige og elegant innredet og har klimaanlegg, satellitt – TV, iPod - dokk, minibar, bad med badekar eller dusj, hårføner, tøfler, gratis vannflasker og kaffe – og tekoker. Det er trådløst internettilgang på rommene.

Kempinski tilbyr to restauranter, hvor av en er åpen hele dagen. Cocktailer og snacks kan nytes i en av de to barene. Livemusikk hver kveld.
Dagene tilbringes ved svømmebassenget, som er like langt som et OL – basseng eller på den vakre stranden som strekker seg kilometer etter kilometer.
Tilbring litt tid på treningsstudio og så skjem deg bort med en behandling på hotellets spa.

Aktiviteter: Barneklubb, bibliotek med spill, biljard og dart, kasino, to tennisbaner, sykling rundt på området, strand volleyball, badminton, yoga, fotturer, snorkling og kayaking.
Hotellet har også sitt eget PADI – dykkesenter.

Vår mening: Passer perfekt for alle som er ute etter det lille ekstra under ferien, og både par og familier nyter dagene her.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: