Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Hotel Coco de Mer & Black Parrot Suites

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

 


Skjønnhet, ro, fred og kvalitet og natur er ord som beskriver Coco de Mer. Dette moderne og nylig renoverte hotellet har fått sitt navn etter det spesielle og meget sjeldne Coco de Mer – treet og ligger rett ved Det indiske hav på en vakker strand.

Hotellet ligger på et stort område, har komfortable rom og et gjestfritt personale. Herfra har man spektakulær utsikt over de nærliggende øyene, skogkledde fjellsider og vakre solnedganger.

Coco de Mer har 52 rom, fordelt på standard rom, superior rom og junior suiter.

Rommene er store, moderne og komfortable. Alle rommene er vendt mot sjøen og har balkong eller terrasse, aircondition, bad, takvifte, IDD telefon, satellitt – tv, te/kaffekoker, mini kjøleskap og hårføner.

Superior rommene er sammenkoblede og passer perfekt for familier.

Junior suitene ligger i en privat avdeling – Black Parrot hvor barn under 14 år ikke har tilgang. Denne avdelingen har også en privat bar, The Black Parrot Bar. Gjester som bor i junior suiter kan også benytte seg av eget svømmebasseng, med 270 graders utsikt over havet.

Hotellet frister med to restauranter. På The Hibiscus Restaurant frister med frokost, internasjonale og kreolske retter, barbecue, tema buffé og Table d’hôte menyer. På The Mango Terrace Bar and Grill kan du velge mellom nydelige retter fra à la carte meny til lunsj og middag.
Det er også en bar på hotellet.

Coco de Mer er det perfekte sted å slappe av på solsengen på stranden. Vind og bølger kan noen ganger føre til at det samler seg opp sjøgress på stranden og i vannet (mai – oktober).

Gjestene kan også benytte seg av solstoler og hengekøyene som er satt opp mellom palmetrærne. Blir man lei av sand mellom tærne kan man kose seg ved og i det store svømmebassenget, formet som en Coco de Mer – nøtt, og nyte utsikten over Det indiske hav. Det er også et eget basseng for barn.

Coco de Mer har også bibliotek, WiFi, Spa, suvenir/gavebutikk og badehåndklær.

For den som ønsker å være litt aktiv i ferien er det et godt utvalg med ikke – motoriserte vannaktiviteter, minigolf, tennisbaner og treningssenter.
Mot en avgift kan man leie sykkel, bil og snorklingsutstyr.

Hotellet er også behjelpelig med å bestille utflukter.

Det er underholdning flere ganger i uken.

Det er kort avstand til Vallée de Mai naturreservat og strendene Grand Anse og Côte D’Or.
Hotellet tilbyr gratis buss til stranden Anse Lazio flere ganger i uken.
Hotellets gjester kan også rusle eller bruke hotellets sykler for å slappe av på en av de mange strendene langs kysten.

Coco de Mer ligger 15 minutter med fly fra Mahé og 15 minutter med bil fra flyplassen på Praslin. Båtturen fra Mahé til Praslin tar 1 time.

Vår mening: Hotellet passer for alle, og her får du god valuta for pengene. Som gjest blir du møtt med et smil og ekte kreolsk gjestfrihet.

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: