Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Le Duc de Praslin

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Dette er et av våre favoritthotell på Praslin!

Beliggenheten er perfekt: To verdensberømte strender ligger rett i nærheten og lokker med kritthvit sand og krystallklart hav. Hotellet ligger rett på Côte d’Or – stranden. Kilometer på kilometer av hvit sand og palmer strekker seg bortover og er også meget barnevennlig. Anse Lazio, kåret til en av verdens ti beste strender, ligger bare en kort kjøretur unna.

Le Duc ligger på østkysten av øya Praslin, i en nydelig og frodig hage og er ideelt for både par og familier. Hotellet har nylig gjennomgått en større oppussing og fremstår som fresht og enda mer innbydende.

Hotellet tilbyr 28 moderne rom, i ulike kategorier, slik at de er tilpasset både par og familier. Rommene fordeles i standardrom, superiorrom, juniorsuiter, bryllupssuite, familierom og et familierom med to separate soverom.

Alle rommene har egen balkong, aircondition, bad, safe, minibar, flatskjerm TV, telefon, tilgang til internett, hårføner, minibar og te/kaffekoker.

I 2013 åpnet hotellet to villaer som ligger i fjellsiden, med flott utsikt over havet. Villaene passer perfekt for en stor familie eller en vennegjeng som ønsker å feriere sammen.

Hill View Maison kan ta imot opptil seks personer og Hill View Villa kan ta imot opptil 12 personer.

Måltidene inntas i hovedrestauranten ”Le Dauphin” eller den nyoppussede Le Café des Arts. Hovedrestauranten serverer autentisk kreolsk mat og internasjonale retter. Restauranten ligger i en orkidehage og man har utsikt over en liten fiskedam hvor fargerike fisk svømmer rundt. Barna underholdes lett av fiskene slik at de voksne kan spise i ro.

Le Duc er det første hotellet på Seychellene med miljøvennlig svømmebasseng med separat Jacuzzi.

For deg som ønsker å unne deg det lille ekstra, er hotellets spa et utmerket valg.

På Le Duc vil du også ha tilgang på et stort utvalg aktiviteter. Snorkling, fiske, båtturer, dykking, bilutleie og sykkelutleie.
Det er fint å sykle rundt Côte d’Or.

På vei til stranden kan man stoppe og hilse på skilpaddene som holder til i en liten park i skyggen.

Naturreservatet Vallée de Mai ligger kun 4 kilometer unna og er en flott opplevelse.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: