Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Constance Lémuria

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Medlem av The Leading Hotels of the World

Dette luksushotellet har eksklusiv beliggenhet og en unik skjønnhet der det ligger nordvest på Praslin, direkte på stranden Petite Anse Kerlan. Omgitt av frodig vegetasjon, hvor myke, varme bølger fra Det indiske hav skyller innover den kritthvite stranden, er dette det perfekte sted for de som ønsker å kombinere luksus med naturens harmoni. Hotellet ble totalrenovert i 2016.

Hovedbygningen ligger flott til i fjellsiden, innhyllet i tropisk natur, med utsikt over Anse Kerlan. Svømmebassenget strekker seg over tre nivåer, og hele komplekset er designet slik at det glir inn i landskapet og det utstråler en følelse av fred, ro og eleganse.

Hotellet har 88 Junior suiter, 8 Senior suiter, 8 villaer med to soverom og eget basseng og 1 Presidental Villa med tre soverom og eget basseng. Alle suitene er bygget i naturlig råmateriale som tre, marmor og stein. Suitene har balkong, aircondition, takvifte, bad med dusj, toalett og badekar, hårføner, sitteområde, minibar, safe, tv, telefon, te/kaffekoker og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, fire restauranter, fem barer, spa, treningssenter, tennisbaner, butikker, golfbane (18 hull), dykkesenter og barneklubb.

Familiens minste medlemmer får spennende dager i barneklubben (4-11 år). Det er et bredt utvalg av aktiviteter og leker som de kommer til å kose seg med.

Lémuria er det eneste hotellet på Seychellene som har golfbane (18 hull). Banen har ni flate og ni kuperte hull. Fra hull 15 får du fantastisk utsikt over området. Green fees er inkludert, men det er pålagt bruk av golfbil (mot kostnad).

Som gjest på hotellet er også tennis, terrengsykler, kajakk, seiling, windsurfing og body boards inkludert.
Du kan delta på dykking, dyphavsfiske, ta private timer i tennis, golf eller vannsport mot et tillegg.

Vår mening: Et opphold på Lémuria gir deg en minneverdig ferie hvor du er omgitt av vakre omgivelser og luksus, på en meget behagelig måte. Passer for par, bryllupsreisende og familier. 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: