Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:


Velkommen til paradis! Slik føles det når du ankommer Silouette Island, Seychellenes tredje største øy. Her bor du på øyas eneste store hotell, Hilton Labriz Resort & Spa, og de fleste kommer hit på grunn av omgivelsene. Dette fire-stjerners hotellet ligger rett på en 2 km lang og nydelig sandstrand, hvor regnskogen danner en lekker bakgrunn. 

Resorten åpnet i 2006 og er medlem av The Small Luxury Hotels of the World.

De 111 villaene sklir fint inn i omgivelsene, og har beliggenhet på øyas østside, omgitt av nasjonalparken og Det indiske hav. Hver villa er designet slik at oppholdet gir deg en ekte og genuin opplevelse og følelse av Silouette.
Villaene er moderne og romslige. Alle har balkong med solstoler slik at du kan slappe av og nyte den herlige tropiske kvelden. Det er også aircondition, flatskjerm-tv, DVD-spiller, telefon, WiFi, safe, vifte, sofa, minibar, skrivebord, vannkoker, hårføner, badekåpe, tøfler, badeprodukter, strykejern- /og brett, store bad med badekar, dusj og en liten hage med utendørsdusj.
Det er også mulig med sammenkoblede rom, noe som passer utmerket for større familier eller en vennegjeng på tur.
Noen villaer har utsikt over Det indiske hav og noen villaer har eget basseng.

Fasilitetene inkluderer hage, terrasse, utendørssvømmebasseng med jacuzzi, fem restauranter, bar, treningssenter, spa, kiosk, tennisbane, lekeplass, biljard, bordtennis, suvenir/gavebutikk, bibliotek, turistinformasjon, sykkelutleie og leke- og aktivitetsrom.

Hilton Labriz sine fem restauranter serverer en herlig blanding av internasjonale og lokale retter. Du kan velge mellom kreolske, japanske og italienske måltider, slik at du kan fint variere måltider fra ulike nasjoner i løpet av oppholdet. Baren Lo Brizan serverer tropiske cocktails som du kan innta i den koselige baren etter endt dag.

Familiens minste medlemmer vil trives i barneklubben, som er åpen for barn mellom 4-12 år.

Dagene tilbringes for det meste på den kritthvite og lekre stranden, mens lyden av bølgene fra Det indiske hav er herlig bakgrunnsmusikk mens du ligger på solsengen.
Resorten tilbyr også et stort utvalg aktiviteter for den som også vil være litt aktiv under ferien. Du kan benytte treningssenteret, spille tennis, bordtennis, dart eller biljard. Det arrangeres også fotturer i regnskogen eller du kan leie sykkel og utforske øya nærmere fra sykkelsetet. Det ligger en liten landsby med rundt 100 innbyggere ikke langt fra hotellet.

Så er det også et stort utvalg vannaktiviteter å delta på. Snorkling er en naturlig og flott opplevelse på Silhouette. Resorten har eget PADI-dykkesenter slik at du kan oppleve livet under havoverflaten med dykketurer, eller du kan ta dykkelappen. Det er også muligheter for kanopadling og fisketurer.

Etter endt dag med sol, bad og noen aktiviteter, er det godt å skjemme bort seg selv med en massasje på resortens spa. Deretter kan du slappe av i baren med en tropisk drink og se på underholdningen som arrangeres.

Hilton Labriz ligger 40 minutter med båt fra Mahé. Deretter er det 20 minutters kjøring til hotellet fra kaien.

Vår mening: Resorten passer for både par og familier som vil slappe av og kombinere sol og bad med aktiviteter i vakre naturomgivelser.

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: