Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Durban/St. Lucia Wetlands

Byliv, kultur, strand og enorm villmark!

Durban ligger på østkysten i Sør-Afrika cirka 50 mil sør for Johannesburg. Byen ligger vakkert til med mange parker og offentlige bygninger. Av severdigheter kan vi nevne: rådhuset med et kunstgalleri, historisk museum, det indiske området og Hindutempelet Alayam. Ved havnen finner man blant annet det nye akvariet Ushaka Marine World og The Golden Mile - sandstranden i Durban.

Stranden i Durban er et natulig utfluktssted for mange lokale og du vil se alle typer mennesker og aktiviteter på stranden som for eksempel karate, yoga og vanlig badende. Det er også mange vakre strender nord for Durban hvor man kan bo ved stranden i enten gjestehus eller egne leiligheter.

Greater St. Lucia Wetland Park. Utrolige 260.000 hektar våtmark, innsjøer, øyer, elvemunninger og delta, kystlinje og strender mot det Indiske Hav. Her finner du fem økosystemer, flodhester, krokodiller, neshorn, bøffel og forskjellige typer antiloper. Et paradis for padling, snorkling, dykking eller bare for å oppleve fra en båt. Vi tar deg med på en dagstur med snorkling og bading i det indiske hav, fottur langs strendene og padling på Lake Bhangazi eller Catalina Bay.

Mer i denne kategorien « Cape Town Garden Route »

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: