Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Notten's Bush Camp


Det finnes ikke noe bedre enn å observere Afrikas ville dyr på deres eget territorium. Her er det naturen og dyrene som hersker, og mennesket får bare lov til å observere.

I Sabi Sand Game Reserve finnes nettopp et slikt sted. Notten’s Bush Camp er en av de beste familiedrevne lodgene i Afrika, og en godt bevart hemmelighet. Her tilbys gjestene en ekte afrikansk opplevelse, i eksklusive og intime omgivelser. Familien Notten åpnet lodgen i 1986 og i dag drives den av fjerde generasjon Notten. Gjestene ønskes velkommen med gjestfrihet, varme smil og utmerket standard. Det er ikke uten grunn at tidligere gjester kommer tilbake, år etter år.

Notten’s Bush Camp har kun åtte suiter, alle elegant innredet. Suitene har en suite bad med dusj og toalett, myggnetting og takvifte. Fra den private terrassen har man panoramautsikt over området.

Sabi Sand Game Reserve er kjent for sin eksepsjonelt høye konsentrasjon av dyr og fugler. Kunnskapsrike og dyktige rangers tar gjestene med på safari i åpne safaribiler, og viser frem det beste av hva området har å by på. Mens dyrene foretar sine daglige rutiner og vandringer, sitter man i bilen og tar det hele inn over deg.

Etter en minneverdig safariopplevelse kan man slappe av ved svømmebassenget, få massasje på lodgens spa og nyte en bedre middag i bomaen under stjernehimmelen.

Vår mening: En flott kombinasjon av eksklusiv overnatting i rolige omgivelser, utmerkede safariopplevelser og en følelse av det utemmede Afrika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: