Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Timbavati Private Game Reserve - Simbavati Hilltop Lodge

En ekte afrikansk opplevelse!

Simbavati Hilltop Lodge er en førsteklasses tented camp som består av åtte individuelle luksustelt i pavilijong–stil, bygget slik at det blir nesten som en liten landsby. Hvert telt (suite) består av to individuelle telt: et med soverom og et med bad. Her er dere garantert å bo uforstyrret, et rolig og intimt opphold.
Merk at noen av suitene har en spektakulær utsikt, men er bare tilgjengelig via bratte trapper. 

Alle teltene har egen veranda, aircondition, takvifte, minibar med drikke og snacks, te/kaffekoker, gratis biologiske og nedbrytbare toalettprodukter, safe, elektriske varmepledd og hårføner.

Fasiliteter på lodgen består av felles veranda/balkong med spektakulær utsikt over elven, Infinity pool med panoramautsikt over bushen og Drakensberg–fjellene, bassengbar, suvenir/gavebutikk, bar, restaurant og lounge med bøker og brettspill. WiFi er tilgjengelig i fellesområdene.

Barn under 12 år er ikke tillatt på Simbavati Hilltop Lodge.

Timbavati Private Game Reserve er et privat reservat som ligger cirka en times kjøring fra Hoedspruit flyplass. Man kommer hit med enten fly, bil eller tog. Timbavati kan skryte av å huse over 40 arter pattedyr, inkludert the Big 5 (løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant) samt 360 forskjellige fuglearter.I 1993 ble gjerdet som befant seg mellom Timbavati og Krügerparken fjernet slik at dyrene kan vandre fritt mellom de to parkene. Dette blir også mye lettere og ikke minst mer spennende for å følge dyrenes vandringsruter når man er på safari (game drive).

Ett døgn på Simbavati Hilltop Lodge inkluderer alltid fullpensjon og 2 game drives per dag, på morgenen og ettermiddagen når dyrene er mest aktive.

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: