Ring oss på telefon: +47 22 34 70 90

Ngorongoro Sopa Lodge

En knallrød sol takker for seg og mørket senker seg over hjemmet til mer enn 25 000 dyr i Ngorongorokrateret. Den mer enn 500 meter høye kraterkanten former en perfekt sirkel. Ngorongoro Sopa Lodge ligger på et av de høyeste punktene og byr på fantastisk utsikt over Ngorongoro krateret som også blir kalt verdens åttende under.

Ngorongoro Sopa Lodge, med sine 98 rom, er en stor lodge og beliggenheten er strålende. Bygningenes utseende og interiør har grunnlag i de tradisjonelle afrikanske husene, og glir lett inn i omgivelsene.  

Rommene ligger vekk fra hovedhuset og har utsikt over krateret. Store og rene rom med en suite bad. Badene har dusj, toalett, hårføner og toalettsaker. Annet tilbehør er to queen size senger, kaffe/te, skrivebord og minibar (som fylles opp etter ønske fra gjestene). Balkongen er omgitt av glass og fra gyngestolen kan du se utover området.

Fasiliteter: Restaurant, bar, svømmebasseng, gave/suvenirbutikk

På grunn av høyden kan det bli kjølig om natten og alle rom har sentralvarme og varmeflasker plasseres i sengen hver kveld.

Lodgen har noen rom som er sammenkoblet og passer fint for familier.

Vår mening: Serviceinnstilt og hyggelige ansatte, utsikten er fantastisk og det er kort vei ned i Ngorongorokrateret for safari. Fint for familier med barn.  

Mer i denne kategorien « Maramboi Tented Lodge

Kontaktinformasjon

Magellan Tours as
Wergelandsveien 21B
0167 Oslo
Norway

Telefon: 22 34 70 90

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut cirka seks nyhetsbrev i året.
Meld deg på for gode tilbud og spennende nyheter.

Meld deg på her: