Camp Linyanti


I det nordvestlige hjørnet av fantastiske Chobe nasjonalpark ligger Camp Linyanti.
Campen er en uoppdaget perle, omgitt av en lagune, kanaler og enorme trær, og det perfekte utgangspunkt for en uforglemmelig safari. Området er kjent som et av de beste stedene for safari i Botswana. Et bredt spekter av dyreliv som inkluderer store flokker med elefanter, bøfler, sebra og selvfølgelig, rovdyr som løver og hyener. Gjestene nyter en fantastisk safariopplevelse med daglige turer ut i bushen..

Camp Linyanti er en liten og intim camp. Fem rondavel telt er satt opp, alle på en liten forhøyning. Teltene har utendørsdusj og campen kan ta til sammen ti gjester. Det er utsikt over en kolossal lagune som er hjem til snøftende flodhester. Hyener lusker i skogen og det er store sjanser for å se sabelantiloper. Safari skjer i åpne biler, og kunnskapsrike guider viser deg skjønnheten og variasjonen i landskapet når man er ute på tur.
Camp Linyanti har også en Swamp Cruiser. Denne imponerende båten, komfortabelt utstyrt, gjør det mulig å foreta en safari på lagunen og kanalene. Fra båten får man et helt annet inntrykk av dyr – og fugleliv.

Barn i alle aldre er velkomne. Privat safaribil for familier med små barn kan bestilles mot tillegg.

Camp Linyanti er tilgjengelig med fly. Det er kun 50 minutters flytur fra Maun og 40 minutter med fly fra Kasane. Fra Saile flystripe i Chobe nasjonalpark er det så 1,5 times kjøretur til campen.

Safari fra Camp Linyanti er utmerket hele året.

Mer i denne kategorien « Delta Camp Camp Savuti »