Camp Moremi

Camp Moremi er en himmelsk safarilodge i den vakre Xakanaxa lagunen. Dette øst i Okavango Delta, og ligger i Moremi Vidlife Reserve. Det er en liten og eksklusiv camp som har plass til maks 22 gjester i 11 telt hvor hvert telt har plass til to personer. Teltene er lyse og stilige i afrikansk stil med inspirasjon fra Øst-Afrika. De ligger på forhøynede teak plattformer og hvert telt er innredet med afrikanske møbler i teak. Teltene har en egen garderobe, plass til bagasjen, sminkebord, nattbord og tradisjonelle regissørstoler. Forhøyede Moremi Tree Lodge danner midtpunktet i leiren og har en elegant stue, eget bibliotek, spisestue og cocktailbar. Her spiser man alle måltidene og her er det fint å bare slappe av med en god bok og noe godt å drikke.

Safari tidlig på morgenen for å se etter de store dyrene og på ettermiddagen er det muligheter for å spotte store dyr og et rikt fugleliv. Safariene er enten til lands i 4x4 biler eller i motorbåt i Xakanaxa Lagunen og Okavango kanalene. Moremi Game Reserve har et mangfoldig dyreliv hvor det er gode muligheter for å oppleve villhunder, gepard, løve, sebra, elefant og bøffel, samt et rikt fugleliv.

Safari med barn

Barn som er eldre enn seks år er velkomne på Camp Moremi. Barn i alderen mellom seks til 16 år må dele telt med en av foreldrene under oppholdet. Barna må også være sammen med foreldrene under hele oppholdet.

Mer i denne kategorien Delta Camp »