Camp Moremi

Camp Moremi er en himmelsk safarilodge i den vakre Xakanaxa lagunen, som ligger øst i Okavango Delta, og inne i Moremi Widlife Reserve. Det er en liten og eksklusiv camp som har plass til maks 22 gjester. De 11 teltne er lyse og stilige i afrikansk stil med inspirasjon fra Øst-Afrika. De ligger på forhøynede treplattformer og hvert telt er innredet med afrikanske møbler i tre. Teltene har en egen garderobe, plass til bagasjen, sminkebord, nattbord og tradisjonelle safaristoler. Forhøyede Moremi Tree Lodge danner midtpunktet i leiren og har en elegant stue, eget bibliotek, spisestue og cocktailbar. Her spiser man alle måltidene og her er det også fint å bare slappe av med en god bok og noe godt å drikke.

Safariene går tidlig på morgenen og sent på ettermiddagen. Dett gir største sjanser for å spotte ville dyr og det rike fuglelivet i deltaet. Safariene er enten til lands eller i motorbåt i Xakanaxa Lagunen og Okavango kanalene. Moremi Game Reserve har et mangfoldig dyreliv hvor det er gode muligheter for å oppleve villhunder, gepard, løve, sebra, elefant og bøffel, samt et rikt fugleliv.

Safari med barn
Barn som er eldre enn seks år er velkomne på Camp Moremi. Barn i alderen mellom seks til 16 år kan dele telt med en av foreldrene under oppholdet. Barna må også være sammen med foreldrene under hele oppholdet da det ikke finnes gjerde rundt campen.

Mer i denne kategorien Delta Camp »