Camp Savuti


Camp Savuti ligger i hjertet av Chobe nasjonalpark, som har en av de rikeste konsentrasjonene av dyreliv i Afrika. I vannet lurer krokodillene, flodhester dupper i overflaten og store flokker med elefanter, bøfler og giraffer trekker ned mot elven. Bavianer løper overalt og sjakaler og løver dormer i skyggen. Chobe er safari på sitt beste – og ekte teltsafari!

Camp Savuti er en liten, intim lodge som består av 5 telt og kan ta til sammen 10 gjester. Teltene er plassert med god avstand mellom hverandre slik at gjestene får privatliv og ro. Hvert telt er plassert på en forhøyning, med utsikt over Savuti – kanalen. Teltene er store og romslige og har en suite bad.

Fasiliteter inkluderer spiseområde, en komfortabel lounge og bar, alle med utsikt over området og kanalen.

To ganger om dagen drar man ut på safari gjennom parken. Dette skjer om morgen og ettermiddagen, da dyrene er mest aktive. Safari foregår i åpne biler, som egner seg utmerket for fotografering og gir flott utsikt. Kunnskapsrike guider forteller om dyr og natur mens man kjører rundt.

Barn i alle aldre er velkomne.

Camp Savuti ligger 40 minutter med fly fra Maun og Kasane. Fra flystripen i Savuti er det mellom 20 – 40 minutter med bil til campen.

Mer i denne kategorien « Camp Linyanti