Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Bryllup

  Hånd i hånd vandrer dere barføtt langs den vakre stranden. Dere har akkurat gitt hverandre ja og lovet å dele resten av livet sammen. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og vinden svaier lett i palmetrærne. Hvilken bedre start på hverdagen sammen enn å gifte seg på Mauritius eller Seychellene!

  Bryllup eller bryllupsreise?

  Flere og flere par velger bryllup i utlandet. Det er også en fin måte og kombinere et minnerikt bryllup med bryllupsreisen.

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser. Vår spesialitet er kombinasjonsreiser slik at du kan oppleve flere land, kulturer og opplevelser på én og samme ferie. Vi hjelper deg med familieferier, eksotiske reiser, bryllupsreiser, eventyrreiser, gruppereiser og golfturer.

  Si ja til din utvalgte på uberørte og romantiske Seychellene, omringet av hvitt strand med store granittsteiner og palmer som beveger seg sakte i vinden. Havet er turkist og duften av eksotiske blomster fyller nesen. En vakker seremoni på Mauritius eller Seychellene gir garantert gode minner som varer livet ut.

  Mulighetene er mange!

  Om dere ønsker å feire den store dagen med familie og venner, eller gifte dere i hemmelighet, så kan vi hjelpe dere.

  Hvorfor ikke reise bort og ikke bruke mye tid på planlegging, men heller bare kose dere før og etter bryllupet? Vi organiserer mange bryllup i løpet av året, og alle bryllup er unike på hver sin måte.

  Fotografen foreviger seremonien og dermed har dere anledning til å dele opplevelsen med familie og venner når dere kommer hjem.

  Vi kan organisere bryllup som blir godkjent i Norge på Mauritius og Seychellene. I de andre landene organiserer vi gjerne seremoni, men selve ekteskapet må inngås i Norge.

  Ønsker dere å reise alene og gifte dere, ordner vi med lokale vitner. Vil dere dele opplevelse med venner og familie, ordner vi gjerne med tur for gjestene også. Noen brudepar ønsker at gjestene skal bo på samme sted, mens andre ønsker å bo på et annet hotell enn gjestene.

  Alt organiseres på forhånd fra Norge og når dere kommer ned på destinasjonen vil vår lokale agent går gjennom de siste forberedelsene med dere.

  Det er mange flotte kombinasjonsmuligheter!

  Dere kan gifte dere på Seychellene og ta bryllupsreisen i Sør – Afrika hvor dere nyter noen late dager på en vingård eller på en safarilodge. Kanskje frister vakre Tanzania eller spennende Kenya? Det er kun fantasien som setter begrensninger.
  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

  Bryllup på Mauritius

  Eksotisk bryllup på Mauritius

  Fra kr. 62 070,- / PR. BRUDEPAR

  Flere og flere par velger bryllup i utlandet. Det er også en fin måte å kombinere et minnerikt bryllup med bryllupsreisen.
  Tenk deg en tropisk hage på Mauritius, med utsøkt mat og service og en kritthvit strand som bakgrunn på bryllupsbildene. Havet er asurblått, og duften av eksotiske blomster fyller nesen.

  Bryllup på Seychellene

  Drømmebryllup på Seychellene

  Fra kr. 67 280,- / PR. BRUDEPAR

  Bryllup på Seychellene er en drøm for mange.
  Forestill dere…. Hånd i hånd vandrer dere barføtt langs den vakre stranden. Dere har akkurat gitt hverandre ja og lovet å dele resten av livet sammen. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og vinden svaier lett i palmetrærne. Hvilken bedre start på hverdagen sammen enn å gifte seg på Seychellene!

  Bryllupsreise til Kenya og Mauritius

  Eksklusiv bryllupsreise med safari i Kenya og avslapning på Mauritius

  Fra kr. 95 510,- / PR. BRUDEPAR

  Kombiner spenning og dyreliv i safariland Kenya, med luksus og avslapning på paradisøya Mauritius.

  Dette er en ypperlig kombinasjon for en fantastisk og minneverdig bryllupsreise.