Bryllupsreise

View the embedded image gallery online at:
http://magellan.no/bryllupsreise#sigProIda879f86ec0

Hånd i hånd vandrer dere barføtt langs den vakre stranden. Dere har akkurat gitt hverandre ja og lovet å dele resten av livet sammen. Solen forsvinner ned i Det indiske hav og vinden svaier lett i palmetrærne. Hvilken bedre start på hverdagen sammen enn å gifte seg på Mauritius eller Seychellene! Flere og flere par velger bryllup i utlandet. Det er også en fin måte og kombinere et minnerikt bryllup med bryllupsreisen.
Tenk deg en tropisk hage på Mauritius, med utsøkt mat og service og en kritthvit strand som bakgrunn på bryllupsbildene.
Si ja til din utvalgte på uberørte og romantiske Seychellene, omringet av hvitt strand med store granittsteiner og palmer som beveger seg sakte i vinden. Havet er turkist og duften av eksotiske blomster fyller nesen. Et bryllup med en vakker seremoni på Mauritius eller Seychellene gir garantert gode minner som varer livet ut.

 

Om dere ønsker å feire den store dagen med familie og venner, eller gifte dere i hemmelighet, så kan vi hjelpe dere. Hvorfor ikke reise bort og ikke bruke mye tid på planlegging, men heller bare kose dere før og etter bryllupet? Vi organiserer mange bryllup i løpet av året, og alle bryllup er unike på hver sin måte.
Fotografen foreviger seremonien og dermed har dere anledning til å dele opplevelsen med familie og venner når dere kommer hjem.

Vi kan organisere bryllup som blir godkjent i Norge på Mauritius og Seychellene. I de andre landene organiserer vi gjerne seremoni, men selve ekteskapet må inngås i Norge. Vi kan også organisere fornyelse av løfter. Ønsker dere å reise alene og gifte dere, ordner vi med lokale vitner. Vil dere dele opplevelse med venner og familie, ordner vi gjerne med tur for gjestene også. Noen brudepar ønsker at gjestene skal bo på samme sted, mens andre ønsker å bo på et annet hotell enn gjestene.

Alt organiseres på forhånd fra Norge og når dere kommer ned på destinasjonen vil vår lokale agent går gjennom de siste forberedelsene med dere.

Det er også mange flotte kombinasjonsmuligheter. Dere kan gifte dere på Seychellene og ta bryllupsreisen i Sør – Afrika hvor dere nyter noen late dager på en vingård eller på en safarilodge. Kanskje frister vakre Tanzania eller spennende Kenya? Det er kun fantasien som setter begrensninger.

En av oss i Magellan har blitt fridd til på Mauritius og en av oss har vært på bryllupsreise i Kenya og Mauritius. Vi har førstehåndskunnskaper om dette og vi synes det er fantastisk å sette opp bryllupsreiser som gir minner for livet!

Les mer om bryllup på Mauritius her

Les mer om bryllup på Seychellene her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen forslag og priseksempler på romantiske bryllupsreiser: