Bryllup Mauritius

Tenk deg en tropisk hage på Mauritius, med utsøkt mat og service og en kritthvit strand som bakgrunn på bryllupsbildene. Et bryllup med en vakker seremoni på Mauritius gir garantert gode minner som varer livet ut.

Om dere ønsker å feire den store dagen med familie og venner, eller gifte dere i hemmelighet, så kan vi hjelpe dere. Hvorfor ikke reise bort og ikke bruke mye tid på planlegging, men heller bare kose dere før og etter bryllupet? Vi organiserer mange bryllup i løpet av året, og alle bryllup er unike på hver sin måte.
Fotografen foreviger seremonien og dermed har dere anledning til å dele opplevelsen med familie og venner når dere kommer hjem.

Vi kan organisere bryllup som blir godkjent i Norge på Mauritius.
Ønsker dere å reise alene og gifte dere, ordner vi med lokale vitner. Vil dere dele opplevelse med venner og familie, ordner vi gjerne med tur for gjestene også. Noen brudepar ønsker at gjestene skal bo på samme sted, mens andre ønsker å bo på et annet hotell enn gjestene.
Har dere allerede sagt ja, men ønsker å fornye løftene kan vi organisere en seremoni for dette.

Alt organiseres på forhånd fra Norge og når dere kommer ned på destinasjonen vil vår lokale agent går gjennom de siste forberedelsene med dere.

Det er også mange flotte kombinasjonsmuligheter. Dere kan gifte dere på Mauritius og ta bryllupsreisen i Sør – Afrika hvor dere nyter noen late dager på en vingård eller på en safarilodge. Kanskje frister vakre Tanzania eller spennende Kenya? Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Det er gode rabatter for par på bryllupsreise, og spesielt på Mauritius er disse gunstige. Enkelte hoteller tilbyr gratis opphold med halvpensjon for bruden.

En av oss i Magellan har blitt fridd til på Mauritius og en av oss har vært på bryllupsreise i Kenya og Mauritius. Vi har førstehåndskunnskaper om dette og vi synes det er fantastisk å sette opp bryllupsreiser som gir minner for livet!

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.