Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Botswana

  Okavangodelta i Botswana – En gang i tiden la en elv ut på reise og kom til i en ørken. Istedenfor å forsvinne, likte den sin ensomhet og spredte sin vannkilde ut i et delta og skapte naturens største og vakreste kaleidoskop. Det ble kjent som Okavango og naturelskere kalte det juvelen av Kalahari.

  Med sine parker, sin bush, sine vakre lodger og sitt spektakulære Okavangodeltaet er Botswana et must for de som ønsker å oppleve ”the real bush life experience”. Med over 160 arter pattedyr og 600 forskjellige fuglearter er landet et paradis for naturelskere.

  I et ønske om å beskytte dyrelivet og begrense antall turister er Botswana en noe eksklusiv destinasjon å reise til. Har man ikke råd eller lyst til å bo på de flotteste lodgene anbefaler vi på det sterkeste å reise med mobile camps med overnatting i telt. Ingenting er mer spennende enn å ligge i telt om natten og høre på lydene fra dyrene!

  En typisk 10 dagers safari er å fly til Maun i Okavango delta og så reise nordover gjennom Savute, Moremi og Chobe parkene helt til Victoria Falls eller Livingstone. Man kan også ta den samme reisen i motsatt rekkefølge. Da får man oppleve det meste og beste som landet har å by på. Vi anbefaler også Central Kalahari Desert og Makgadigadii Salt Pan.

  Hovedstad
  $Gaborone
  Innbyggere
  $2 292 000
  Areal
  $581 730 km²
  Offisielt språk
  $Engelsk
  Lokalt språk
  $Setswana
  Valuta
  $Botswana Pula (BWP)
  Lokasjon
  $Den sørlige delen av Afrika
  Grenser til
  $Sør-Afrika, Zambia, Namibia og Zimbabwe
  Botswana ligger på den sørafrikanske høysletten og grenser til Sør-Afrika, Zambia, Namibia og Zimbabwe.

  • Romantiske dager på lekre safari lodger
  • Safari i Chobe Nasjonalpark
  • Okavanga Delta – mokoro/båt safari
  • Tel/camping safari i Moremi Nasjonalpark

  • Wild Kalahari – ørken safari
  • Safari «ranger» kurs
  • Opplevelse/safari med lokale bushmenn

  Beste reisetid er april til oktober.

  Overnatting

  Magellan Tours har et stort utvalg av bosteder i Botswana. Noen av våre favoritter finner du beskrevet under, men vi kan også tilby en rekke andre flotte safari lodger. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

  Vi skreddersyr reiser for våre kunder og derfor har vi ikke faste priser på hjemmesidene våre.

  Vi lager priseksempler for å vise veiledende priser og for å vise hva vi tilbyr. Du kan enten bestille en av våre forslag eller du kan sende oss en forespørsel med dine ønsker og spørsmål. Det enkleste er om du kontakter oss for tilbud med prisoverslag. Priser endrer seg hele tiden og baserer seg på hva som er ledig når man bestiller, derfor lønner det seg alltid å være tidlig ute. Vi leter etter de beste avtalene med fly og hotell hele tiden, samtidig som vi er opptatt av god kvalitet og høy service på det vi gjør.

   

  Ønsker du å lese om innreiseregler til Botswana, kan du gjøre det på UD sine nettsider her.

  Cape Town kombinert med Victoria Falls og safari i Botswana

  Fra kr. 25 360,- / PR. PERS

  Opplev Cape Town og kombiner opphold med tre dager i Chobe og to netter i Victoria Falls.

  Safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar

  Seks dager safari i Okavango med mobile camp

  Fra kr. 31 280,- / PR. PERS

  Opplev safari i Botswana og Okavangodeltaet på mobile safari med 4×4 safaribil, god komfort og veldig dyktige guider/sjåfører/rangere.

  Safari i Botswana og Victoria Falls med overnatting på lodge

  Fra kr. 44 030,- / PR. PERS

  Opplev safari i både Botswana og Viktoriafallene i Zimbabwe. Bo to netter i Victoria Falls, to netter på en komfortabel safarilodge i Chobe – med fokus på bærekraft – og to netter på en safarilodge i hjertet av Okavangodeltaet.

  La oss skreddersy din drømmereise!

  Vi tilbyr et stort utvalg av minneverdige og eventyrfylte reiser.