Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Camp Moremi

CAMP MOREMI

4 out of 5 stars

Moremi Botswana

Camp Moremi er en himmelsk safarilodge i den vakre Xakanaxa lagunen, som ligger øst i Okavango Delta, og inne i Moremi Widlife Reserve som ligger i frodige Botswana. Det er en liten og eksklusiv camp som har plass til maks 22 gjester.

Camp Moremi har 11 telt som er lyse og stilige i afrikansk stil med inspirasjon fra Øst-Afrika. De ligger på forhøyede treplattformer og hvert telt er innredet med afrikanske møbler i tre. Teltene har en egen garderobe, plass til bagasjen, sminkebord, nattbord og tradisjonelle safaristoler.

Forhøyede Moremi Tree Lodge danner midtpunktet i leiren og har en elegant stue, eget bibliotek, spisestue og cocktailbar. Her spiser man alle måltidene og her er det også fint å bare slappe av med en god bok og noe godt å drikke. Etter en lang dag på safari kan det være godt å ha et sted for å slappe av.

Safariene går tidlig på morgenen og sent på ettermiddagen. Dette gir største sjanser for å se eller «spotte» ville dyr og det rike fuglelivet i deltaet. Safariene er enten til lands eller i motorbåt i Xakanaxa Lagunen og Okavango kanalene. Moremi Game Reserve i Botswana har et mangfoldig dyreliv hvor det er gode muligheter for å oppleve villhunder, gepard, løve, sebra, elefant og bøffel, samt et rikt fugleliv.

Ta med barna på safari. Barn som er eldre enn seks år er velkomne på Camp Moremi. Barn i alderen mellom seks til 16 år kan dele telt med en av foreldrene under oppholdet. Barna må også være sammen med foreldrene under hele oppholdet da det ikke finnes gjerde rundt campen. Dette blir en ferie som skaper minner for livet.

Sammensetningen av antikkemøbler og interiør fra et belgisk selskap gjør at rommene har en veldig særegen atmosfære: varm, unik og personlig. Rommene er alle ulikt innredet, akkurat som i et hjem hjemme.

Kontakt oss for mer informasjon.

Ønsker du å lese mer om Moremi, kan du gjøre det på Store norske leksikon sine nettsider her.