Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Delta Camp

DELTA CAMP

4.5 out of 5 stars

Opplev en tradisjonell Okavango safari med din private guide og nyt luksuriøs overnatting i naturlige og åpne omgivelser. Delta Camp ligger på den sørvestlige delen av Chief’s Island, i hjertet av Okavango–deltaet, ved den vestlige grensen til Moremi viltreservat.

Delta Camp tar kun 16 gjester av gangen. Det er totalt 7 chaleter, alle bygget av tre og siv, som er satt på en liten forhøyning over bakken. Hvert rom har et unikt interiør og design, og chaletene er laget slik at de glir fint inn i miljøet. Det er en-suite bad med varmt og kaldt vann, dusj, myggnett og strøm fra solcellepanel.
Lodgen byr på flott utsikt over området. Det store spiseområdet frister ikke bare med utmerkede måltider, men også utsikt. Herfra kan man ofte se elefanter, flodhester, krokodiller, løver og leopard fra verandaen. Det er også en bar på området.

Barn i alle aldre ønskes velkommen. Det er to familierom og det er ingen aldersgrense. Når man er på safari her, deler man ikke opplevelsen med andre fra lodgen.

Fokuset er på fred og avslapning i vakre omgivelser. Når man følger etter ville dyr til fots, er det spenning nok i seg selv. Gjestene oppfordres også til å besøke lokale landsbyer, bli med på hjemmebesøk til guidene og omgås de lokale for å høre mer om hverdagslivet.

Guidene er lokale, født og oppvokst i området. Dagene tilbringes i hans mokoro (lokal kano) som tar deg med på en minneverdig tur gjennom Okavangodeltaet. Dette er verdens største innlandsdelta og her overrisler ferskvannet innlandet og skaper et virvar av laguner og kanaler i Kalaharis sand. Flodhester dukker så vidt over vannkanten mens kanoen glir sakte gjennom det vakre landskapet. Eventyret fortsetter på land i Moremi viltreservat. Guiden tar deg med til fots og forteller om dyr, flora og fauna som lever her i dette bemerkelsesverdige landskapet.

Det er et rikt dyreliv, og løver, leopard, bøfler, elefanter, flodhester, krokodiller, giraff og antiloper kan sees i deltaet. Mer enn 450 fuglearter holder til i området, og danner grunnlag for en magisk safariopplevelse!

Delta Camp ligger 20 minutter med fly fra Maun og 50 minutter unna Kasane.

Ønsker du å bestille safari eller kontakte oss for mer informasjon, kan du gjøre det her.