Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

 

Ngoma Safari Lodge

NGOMA SAFARI LODGE

4.5 out of 5 stars

I det nordvestlige hjørnet av fantastiske Chobe nasjonalpark ligger Ngoma Safari Lodge. Nasjonalparken er også kjent som «Land of the Giants» (‘Kjempenes land’) siden her finns den høyeste antall elefanter på jorden! Lodgen er en oase i et eventyrlig landskap, med enestående utsikt over safariområde og Chobe elven.

Rommene er elegant dekorert med aircondition og takvifte, king size seng, romslige bad, dusj inne og ute, minibar og te/kaffe maskin og en liten plungepool man kan avkjøle seg i. Tilgang til WiFi, klesvask og et utvalg av drikkevarer er inkludert. Lodgen har lounge område, spiseområde, bar, utsiktsdekk og et lite svømmebasseng med soldekk.

Safari skjer i åpne biler og kunnskapsrike guider viser deg et rikt utvalg av dyre- og plantelivet når man er ute på «game drives». I tillegg arrangeres det elvecruise, natt safari, fotsafari (på forespørsel) og besøk i en lokal landsby. For et tillegg kan man ta en padletur med en mokoro (smal kano i tre).

Ngoma Safari Lodge er tilgjengelig kun et par timer kjøring fra Victoria Falls, 50 minutters flytur fra Maun og 1 times kjøring fra Kasane flyplass.

Vår mening

Dette er en super lodge og en sikker vinner i Chobe.
Kontakt oss her for mer informasjon.