Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Ashnil Mara Camp

  ASHNIL MARA CAMP

  [usr 4.0]

  Vår favoritt i selve Masai Mara National Park!

  Vår favoritt i selve Masai Mara National Park!
  Ashnil Mara Camp ble bygget i 2010 og ligger i Masai Mara nasjonalpark. Med sin sentrale beliggenhet i parken og langs Mara elven som er berømt for migrasjonen av gnuer er dette et ypperlig valg for de som ønsker å oppleve safari i beste omgivelser.

  Campen er godt gjemt i bushen med stor variasjon i dyrelivet rundt.
  Det er utsikt til elven fra de fleste teltene, restauranten og baren slik at det er store muligheter for å se flodhester, vadefugler og noen ganger krokodiller herfra.

  De 50 luksusteltene er store og elegant innredet, med tregulv, safe, myggnett over sengen, vifte, hårtørrer, myggspray og lommelykt. De har et flott og moderne bad, store garderobeskap og en koselig veranda hvor man kan sitte og se på dyrene fra teltet. Familieteltene består av to telt med en liten stue imellom, bygget på samme platting. Her kan man bo 6 personer sammen, noe som egner seg perfekt for barnefamilier eller flergenerasjonsfamilier.

  I restauranten serverer de internasjonal, orientalsk og afrikansk cuisine. De er kjent for å ha god mat og god service. I baren kan man slappe av og ta en drink mens man deler dagens safariopplevelser med andre gjester og de ansatte.

  Svømmebassenget ligger fint til og kan brukes hele dagen når man ikke er på safari. De tilbyr massasje, noe som mange gjester setter pris på etter en røff og støvete dag på safari. Og i den lille suvenirbutikken finner man alt fra solkrem, myggspray, postkort og t-skjorter.

  Det er gratis tilgang til internett (Wifi) i fellesområdet – bar, restaurant og resepsjonen.

  Ashnil er kjent for sin gode service, sin hyggelige stemning og sine vennlige ansatte. De tar imot deg som en gammel venn, hvor humor og omtanke står høyt.

  Ansvarlig turisme

  Ahnil har fjernet det meste av plast fra sine lodger og inngått samarbeid med bla Cinnabar Green, som bruker naturlige produkter og lager olje fra hibiskus, nøtter og urter.

  Vår mening

  Ashnil Mara Camp ligger strategisk til og er uten tvil vår store favoritt camp i selveste Masai Mara. Her får du best valuta for pengene!