Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Ashnil Samburu Camp

  ASHNIL SAMBURU CAMP

  [usr 4.0]

  En meget flott lodge som ligger i Buffalo Springs – Samburu nasjonalpark. Ashnil ligger i en av Kenyas vakreste parker, som lokker med en ekstremt variert natur: små, men dramatiske fjell, elveleier, tørr savanne, rustrøde termittuer og store baobabtrær. Ewaso Ngiro–elven (den brune flod) skiller de to parkene, og Ashnil har beliggenhet rett ved elven. Bedre beliggenhet skal man lete lenge etter!

  Det er 30 telt på Ashnil, fordelt på 18 doble, 9 med twin beds og 3 triple. Alle teltene har egen veranda med utsikt mot elven. Teltene er store og romslige, med stort bad, sitteområde, skrivebord, safe, toalettsaker, hårføner og god plass til bagasjen.

  Fasilitetene inkluderer restaurant, bar, svømmebasseng, massasje og gave/suvenirbutikk.
  I restauranten inntar man utsøkte måltider mens man nyter utsikten over elven og Samburu – folkets hellige fjell. Måltidene serveres både som à la carte og buffé og består av en flott blanding av internasjonale, asiatiske og afrikanske retter.

  Små og livlige apekatter (vervet monkey) er fast inventar på området og gir flotte fotomuligheter.

  Om kvelden tennes det bål ved elvebredden og her samles gjestene for å mimre om dagens opplevelser eller høre om Samburu–folkets historie og levemåte.

  Det arrangeres både safariturer og guidede fotturer. Samburu nasjonalpark har flere dyr man ikke kan se i parkene lenger sør i Kenya. Det er stor sjanse for å se giraffgaselle, Grevy’s sebra (med smale, loddrette striper og store ører), somalistrutsen med sine blå bein og den vakre og elegante beige oryxantilopen med sine lange, spisse horn. Det er også store flokker med elefanter og Samburu er et av Kenyas beste steder for å se løve og leopard.

  Ansvarlig turisme

  Ashnil har fjernet det meste av plast fra sine lodger og inngått samarbeid med bla Cinnabar Green, som bruker naturlige produkter og lager olje fra hibiskus, nøtter og urter.
  Ashnil Aruba Lodge er sertifisert Silver Member av Eco Tourism Kenya.

  Vår mening

  Ashnil er det perfekte sted å bo i Samburu. Flotte og luksuriøse telt, god mat, vakre omgivelser og utmerket service gjør oppholdet her uforglemmelig.