Kontakt oss

Epost: post@magellan.no
  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Magellan.

   

  Basecamp Explore Eagle View

  BASECAMP EXPLORER EAGLE VIEW

  4.5 out of 5 stars

  Solen er i ferd med å gå ned, nok en dag er over. På en høyde over savannen sitter du og ser gnuene og sebraene som rusler over sletten. En ensom gribb svever over trærne. Felles for dere alle er at dere befinner dere langt utenfor allfarvei…

  Blant de nyeste og mest eksklusive tilskuddene til Basecamp Explorer sine destinasjoner er Eagle Camp i Mara Naboisho Conservancy. Campen ligger på toppen av en bratt skråning i et avsidesliggende og ubebygd område og består av ti teltsuiter – romslige og luksuriøse med eget bad, dusj både inne og ute og veranda. Herfra har du en av de mest spektakulære utsiktene i denne delen av Afrika, utover Koiyaki-elven.

  Aktiviteter: Game drives i 4×4 Landcruiser, ballongtur, safariturer – enten på dagtid eller nattetid med Masaiguider, fotsafari, mulighet til å høre Masaiene fortelle om sin kultur og historie rundt leirbålet, foredrag om Naboisho viltreservat og Basecamps engasjement, besøk i lokale samfunn i området og på Koiyaki Guiding School hvor du møter Masaistudenter.

  Andre fasiliteter er spiseplass høyt over bakken, utsiktsplass, pc og Internett tilgjengelig i resepsjonen. Campen har utsikt over et stort vannhull hvor du kan beundre dyrene når de tar seg ned for å drikke.

  Vår mening

  Eagle View er en eksklusiv camp som tilbyr høy standard, safariturer med Masaiene og nattsafari. Dens spektakulære beliggenhet gjør at du kan nyte privatlivets fred samtidig som du er i ett med omgivelsene. En meget lekker camp som lar seg fint kombinere med f. eks Base Camp Mara Explorer.